STN EN ISO 27971
Označenie: | STN EN ISO 27971 |
Platnosť: | Zrušená |
Počet strán: | 52 |
Jazyk: |
SK
|
Listinná verzia: | 21,40€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
19,26€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 21,40€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 27,82€ |
Slovenský názov: | Obilniny a výrobky z obilnín. Pšenica (Triticum aestivum L.). Stanovenie alveografických vlastností cesta pripraveného z obchodných alebo laboratórne zomletých múk pri konštantnej hydratácii a metóda skúšobného mletia (ISO 27971: 2008) |
Anglický názov: | Cereals and cereal products. Common wheat (Triticum aestivum L.). Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2008) |
Dátum vydania: | 01. 12. 2008 |
Dátum zrušenia: | 01. 11. 2015 |
ICS: | 67.060 |
Triediaci znak: | 46 1035 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 27971:2008, idt ISO 27971:2008 |
Vestník: | 11/08 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | STN EN ISO 27971:2015-11 (46 1035) |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto medzinárodná norma špecifikuje metódu používajúcu alveograf na stanovenie reologických vlastností rôznych druhov cesta pripraveného z múky z "mäkkej" až "tvrdej" pšenice (Triticum aestivum L.) zomletej v priemyselných mlynoch alebo laboratórnym skúšobným mletím. |