Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 21415-3

STN EN ISO 21415-3

Späť

Pridať listinnú formu normy do košíka:

Pridať do košíka

Pridať elektronickú formu normy do košíka:

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 21415-3
Platnosť: Platná
Počet strán: 12
Jazyk:
SK
Listinná verzia: 9,70€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 8,73€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€
Slovenský názov: Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku. Časť 3: Stanovenie suchého lepku z mokrého lepku sušením v peci (ISO 21415-3: 2006)
Anglický názov: Wheat and wheat flour.Gluten content.Part 3:Determination of dry gluten from wet gluten by an oven drying method (ISO 21415-3:2006)
Dátum vydania: 01. 12. 2010
Dátum zrušenia:
ICS: 67.060
Triediaci znak: 46 1034
Úroveň zapracovania: idt ISO 21415-3:2006, idt EN ISO 21415-3:2007
Vestník: 11/10
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy: STN EN ISO 21415-3:2007-09 (46 1034)
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: Táto časť ISO 21415 určuje metódu stanovenia obsahu suchého lepku z mokrého lepku získaného postupom špecifikovaným v ISO 21415-1 alebo v ISO 21415-2.Podľa tejto metódy sa suchý lepok získa z mokrého lepku sušením v sušiarni.