Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN 203-1/Oprava AC

STN EN 203-1/Oprava AC

Späť

Pridať listinnú formu normy do košíka:

Pridať do košíka

Pridať elektronickú formu normy do košíka:

Pridať do košíka
Označenie: STN EN 203-1/Oprava AC
Platnosť: Zrušená
Počet strán: 3
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 0,00€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 0,00€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 0,00€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 0,00€
Slovenský názov: Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania. Časť 1: Všeobecné bezpečnostné požiadavky
Anglický názov: Gas heated catering equipment. Part 1: General safety rules
Dátum vydania: 01. 07. 2016
Dátum zrušenia: 01. 03. 2022
ICS: 97.040.20
Triediaci znak: 06 1901
Úroveň zapracovania: idt EN 203-1:2014/AC:2016
Vestník: 06/16
Zmeny:
Nahradzujúce normy: STN EN 203-1:2022-03 (06 1901)
Nahradené normy:
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: Táto európska norma určuje všeobecné požiadavky, ako aj konštrukčné a funkčné vlastnosti týkajúce sa bezpečnosti ), označovania a príslušných skúšobných metód pre komerčné spotrebiče na plynné palivo, ktoré sa používajú v prevádzkach spoločného stravovania (veľkokuchyniach) a v pekárskych a cukrárskych prevádzkach.Osobitné požiadavky, ak existujú, uvádzajú sa v časti 2.Požiadavky týkajúce sa materiálov a častí v styku s potravinami a iné hygienické aspekty sú predmetom časti 3.Táto európska norma platí iba na spotrebiče zhotovenia A1, A2, A3, B1 a B2, ktoré sa definujú v kapitole 4.Táto európska norma platí pre všetky profesionálne spotrebiče na varenie a pečenie, pri ktorých sa na prípravu pokrmov a nápojov využíva plynné palivo.Na vyjadrovanie tepelných charakteristík spotrebičov sa používajú výhrevnosť (Hi) a nižšie Wobbeho číslo (Wi).Informatívna príloha C uvádza zoznam hlavných typov spotrebičov, ktoré patria do predmetu tejto normy.