Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 3961

STN EN ISO 3961

Späť

Pridať listinnú formu normy do košíka:

Pridať do košíka

Pridať elektronickú formu normy do košíka:

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 3961
Platnosť: Platná
Počet strán: 22
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 14,10€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,69€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€
Slovenský názov: Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie jódového čísla (ISO 3961: 2018)
Anglický názov: Animal and vegetable fats and oils - Determination of iodine value (ISO 3961:2018)
Dátum vydania: 01. 03. 2019
Dátum zrušenia:
ICS: 67.200.10
Triediaci znak: 58 8758
Úroveň zapracovania: idt EN ISO 3961:2018, idt ISO 3961:2018
Vestník: 02/19
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy: STN EN ISO 3961:2014-01 (58 8758)
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This document specifies a reference method for the determination of the iodine value (commonly known in the industry as IV) of animal and vegetable fats and oils, hereinafter referred to as fats. Annex B describes a method for the calculation of the IV from fatty acid compositional data. This method is not applicable to fish oils. Furthermore, cold-pressed, crude and unrefined vegetable oils as well as (partially) hydrogenated oils can give different results by the two methods. The calculated IV is affected by impurities and thermal degradation products. NOTE The method in Annex B is based upon the AOCS Official method Cd 1c-85[10].