STN EN 4855-01
Označenie: | STN EN 4855-01 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 14 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Letectvo a kozmonautika. Eko-účinnosť stravovacieho zariadenia. Časť 01: Všeobecné podmienky |
Anglický názov: | Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 01: General conditions |
Dátum vydania: | 01. 07. 2020 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 49.020, 67.250 |
Triediaci znak: | 31 1111 |
Úroveň zapracovania: | idt EN 4855-01:2020 |
Vestník: | 06/20 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document defines the test procedures and calculations to determine the ECO efficiency of the following catering equipment installed in an aircraft: - Chilling equipment (with freeze function); - Ovens (steam and convection ovens); - Beverage makers (coffee maker, water heater). Based on the results it will be possible to derive the energy consumption index and a performance index of the considered equipment type. The two index values represent the ECO efficiency. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |