Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN ISO 3657

STN EN ISO 3657

Späť

Pridať listinnú formu normy do košíka:

Pridať do košíka

Pridať elektronickú formu normy do košíka:

Pridať do košíka
Označenie: STN EN ISO 3657
Platnosť: Zrušená
Počet strán: 20
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 14,10€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,69€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€
Slovenský názov: Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie čísla zmydelnenia (ISO 3657: 2020)
Anglický názov: Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2020)
Dátum vydania: 01. 10. 2020
Dátum zrušenia: 01. 11. 2023
ICS: 67.200.10
Triediaci znak: 58 8763
Úroveň zapracovania: idt EN ISO 3657:2020, idt ISO 3657:2020
Vestník: 09/20
Zmeny:
Nahradzujúce normy: STN EN ISO 3657:2023-11 (58 8763)
Nahradené normy: STN EN ISO 3657:2014-01 (58 8763)
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This document specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils. The saponification value is a measure of the free and esterified acids present in fats and fatty acids. The method is applicable to refined and crude vegetable and animal fats. If mineral acids are present, the results given by this method are not interpretable unless the mineral acids are determined separately. The saponification value can also be calculated from fatty acid data obtained by gas chromatography analysis as given in Annex B. For this calculation, it is necessary to be sure that the sample does not contain major impurities or is thermally degraded.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)