STN EN ISO 34101-1
Označenie: | STN EN ISO 34101-1 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 54 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 21,40€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
19,26€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 21,40€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 27,82€ |
Slovenský názov: | Udržateľná a sledovateľná produkcia kakaa. Čast 1: Požiadavky na systémy manažérstva udržateľnosti (ISO 34101-1: 2019) |
Anglický názov: | Sustainable and traceable cocoa - Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems (ISO 34101-1:2019) |
Dátum vydania: | 01. 12. 2020 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.140.30 |
Triediaci znak: | 46 2605 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 34101-1:2019, idt EN ISO 34101-1:2020 |
Vestník: | 11/20 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies high-level requirements for management systems for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable, and traceability of the sustainably produced cocoa beans within the organization producing the cocoa beans. NOTE 1 Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans. Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either this document or ISO 34101-4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of ISO 34101-2 can claim their cocoa beans have been sustainably produced. NOTE 2 ISO 34101-4 specifies the requirements for cocoa sustainability management systems at entry and medium levels. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |