STN EN ISO 6647-1
Označenie: | STN EN ISO 6647-1 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 20 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Ryža. Stanovenie obsahu amylózy. Časť 1: Spektrofotometrická metóda postupom odtučňovania metanolom a s kalibračnými roztokmi zo zemiakovej amylózy a amylopektínu lepkavej ryže (ISO 6647-1: 2020) |
Anglický názov: | Rice - Determination of amylose content - Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin (ISO 6647-1:2020) |
Dátum vydania: | 01. 02. 2021 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.060 |
Triediaci znak: | 46 1120 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 6647-1:2020, idt EN ISO 6647-1:2020 |
Vestník: | 01/21 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN EN ISO 6647-1:2015-09 (46 1120) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies a reference method for the determination of the amylose content of milled rice, non-parboiled. The method is applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %. This document can also be used for husked rice, maize, millet and other cereals if the extension of this scope has been validated by the user. NOTE Amylose values determined with this document can be compared with PDO and PGI legislation. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |