Oficiálna stránka

Doména gov.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

  1. Domov
  2. STN EN 16282-7+A1

STN EN 16282-7+A1

Späť

Pridať listinnú formu normy do košíka:

Pridať do košíka

Pridať elektronickú formu normy do košíka:

Pridať do košíka
Označenie: STN EN 16282-7+A1
Platnosť: Platná
Počet strán: 12
Jazyk:
EN
Listinná verzia: 9,70€
Elektronická verzia: a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov: 8,73€
b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€
c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€
Slovenský názov: Zariadenie pre komerčné kuchyne. Komponenty na vetranie komerčných kuchýň. Časť 7: Inštalácia a používanie stálych hasiacich systémov
Anglický názov: Equipment for commercial kitchens - Components for ventilation in commercial kitchens - Part 7: Installation and use of fixed fire suppression systems
Dátum vydania: 01. 10. 2021
Dátum zrušenia:
ICS: 97.040.99
Triediaci znak: 12 7041
Úroveň zapracovania: idt EN 16282-7:2017+A1:2021
Vestník: 09/21
Zmeny:
Nahradzujúce normy:
Nahradené normy: STN EN 16282-7:2017-12 (12 7041)
Poznámka vo Vestníku:
Predmet normy: This European Standard specifies requirements and gives recommendations for the design, installation, testing, maintenance and safety of kitchen fire suppression systems in buildings. This European Standard is applicable to ventilation systems in commercial kitchens, associated areas and other installations processing foodstuffs intended for commercial use. Kitchens and associated areas are special rooms in which meals are prepared, where tableware and equipment is washed, cleaned, food is stored and food waste areas. This European Standard is applicable to fire suppression systems except those used in domestic kitchens or industrial food processing facilities. Unless otherwise specified, the requirements of this standard should be checked by way of inspection and/or measurement.
Náhľad normy: Náhľad normy (PDF)