STN ISO 5564
Označenie: | STN ISO 5564 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 8 |
Jazyk: |
CS
|
Listinná verzia: | 9,70€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
8,73€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 9,70€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 12,61€ |
Slovenský názov: | Korenie čierne a biele, celé alebo mleté. Stanovenie obsahu piperínu. Spektrofotometrická metóda |
Anglický názov: | Black pepper and white pepper, whole or ground. Determination of piperine content. Spectrophotometric method |
Dátum vydania: | 01. 03. 2003 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.220.10 |
Triediaci znak: | 58 0560 |
Úroveň zapracovania: | idt ISO 5564:1982 |
Vestník: | 02/03 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | Táto norma špecifikuje spektrometrickú metódu pre stanovenie obsahu piperinu v čiernom alebo bielom korení celého alebo mletého. |