STN EN ISO 7540
Označenie: | STN EN ISO 7540 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 16 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Koreniny. Mletá sladká paprika a štiplavá paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.). Špecifikácie (ISO 7540: 2020) |
Anglický názov: | Spices and condiments - Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) - Specifications (ISO 7540:2020) |
Dátum vydania: | 01. 12. 2020 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.220.10 |
Triediaci znak: | 58 0515 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 7540:2020, idt ISO 7540:2020 |
Vestník: | 11/20 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN EN ISO 7540:2010-08 (58 0515) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies requirements for ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.). Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A. A list of terms used in different countries for paprika is given in Annex B. This document does not apply to ground chillies and other species of capsicums. NOTE Specifications for ground chillies and capsicums are given in ISO 972. |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |