STN EN ISO 7541
Označenie: | STN EN ISO 7541 |
Platnosť: | Platná |
Počet strán: | 18 |
Jazyk: |
EN
|
Listinná verzia: | 14,10€ |
Elektronická verzia: |
a) Bez možnosti tlače, prenosu textu a obrázkov:
12,69€ b) Bez možnosti tlače, s prenosom textu a obrázkov: 14,10€ c) S možnosťou tlače, prenosu textu a obrázkov: 18,33€ |
Slovenský názov: | Koreniny a pochutiny. Spektrofotometrické stanovenie extrahovateľnej farby v paprike (ISO 7541: 2020) |
Anglický názov: | Spices and condiments - Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika (ISO 7541:2020) |
Dátum vydania: | 01. 12. 2020 |
Dátum zrušenia: | |
ICS: | 67.220.10 |
Triediaci znak: | 58 0516 |
Úroveň zapracovania: | idt EN ISO 7541:2020, idt ISO 7541:2020 |
Vestník: | 11/20 |
Zmeny: | |
Nahradzujúce normy: | |
Nahradené normy: | STN EN ISO 7541:2010-08 (58 0516) |
Poznámka vo Vestníku: | |
Predmet normy: | This document specifies a test method to determine the extractable colour in paprika by measuring the absorbance of an acetone extract of the sample. It is applicable to ground paprika in every presentation (sweet, hot, smoked, etc). |
Náhľad normy: | Náhľad normy (PDF) |